torstai 19. helmikuuta 2015

Lumisin helmikuu forever Bostonin seudulla



Taalla Bostonin seudulla on ollut kaikkien aikojen lumisin helmikuu ja varmaan jo tama talvi kokonaisuudessaankin taitaa tehda ennatyksen. Helmikuussa on tullut lunta kaiken kaikkiaan lahes 2,5 metria. Aiempi lumipostaukseni oli tammikuun puolella ja silloinkin lunta tuli meille kerralla  n 60cm.

Lumivempeleita - lumilinkoa ja -lapiota (sahkoista ja perinteista) on saanut kayttaa jo ihan riittamiin. Ei varmaan olis kannattanut toivoa syksylla, etta olis ihan kiva, jos ei tarvis esim. lumilinkoa tana talvena ollenkaan...
Tassa lentaa lunta lumilingolla takaterassilta ja sahkoisella lumilapiolla ylakerran parvekkeelta. Taman jalkeen lunta on tullut viela reilusti lisaa, koska nyt lumikinokset ovat korkeammalla kuin grillin korkein kohta.




Sahkolapiolla on jo pariin kertaan otettu suurimmat maarat parvekkeelta ja kylla sitten viela on riittanyt paljon viimeisteltavaa myos perinteisella lumilapiolla. 




Tallaisia erilaisia kaytavia meilla on pihalla. 


Ja viinin nopeasti kylmentava wine cooler

Monet ihmiset ovat suuren osan helmikuusta tehneet toita etana kotoa, jos se vaan on mahdollista, koska julkinen liikenne on toiminut erittain huonosti - jos ollenkaan. Ja vaikka ei olisi ollut ajokieltoa Bostoniin, niin siella on ollut parkkikielto kaduilla suuren osan aikaa. 





Ja vaikka ei olisi parkkikieltoakaan, niin ei niita parkkipaikkoja niin helposti loydy. Tassa eras hyva sandwich-paikka Bostonissa, jossa yleensa lounasaikaan kiemurtelee jono ulos asti ja katu ulkopuolella on taynna takseja, jotka ovat tulleet noutamaan asiakkaidensa tekemia lounastilauksia. Talla kertaa ei ollut jonoa - paikka oli lahes tyhja - mutta odottivat kylla runsaasti asiakkaita myos ko. paivana. 
Toi kuva missa nakyy pelkastaan noi leivat heijastaa niin paljon, etta valitettavasti kuvan alaosassa olevat hitaasti yon yli kypsytetyt erilaiset paistit ja lihat, joita noihin herkullisiin sandwicheihin kaytetaan, eivat nay. 





Ja ne leivat on ihan valtavia. Mun pitaa aina ottaa osa evaaks mukaan, koska ei tollasta jaksa kaikkea kerralla syoda millaan - ainakaan mina. Ylimmainen leipa on Reuben, jossa on pastramia tai corned beef, joka on tietyilla mausteilla maustettu suolaliha. Lisaksi siina on reilusti hapankaalia, emmental-juustoa ja Russian-dressing, joka Suomessa on sama kuin Thousand Island-kastike. Ja tayte on tuollaisen grillatun tumman leivan sisalla. Toinen leipa on The Cuban, jossa paahdettua possua ja kinkkua, chilimajoneesia, monterey jack -juustoa ja tietenkin grillatun leivan sisalla. Ja molemmat leivat tarjoiltiin pikkeloidyn kurkun kanssa. Oikein maukasta ja tayttavaa. 

Heinakuussa voi sitten katsella naita kuvia, jos tuntuu etta helle tuskastuttaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti