keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Super Bowl Sunday

Sunnuntaina suurin osa Amerikkaa katsoi Super Bowlia ja niinpa mekin vietettiin sunnuntaita sen tiimoilta. Mina en pelista niin hirveasti edes ymmarra, mutta nyt jaksoin jopa vahan kuunnella, kun mulle selitettiin vahan saantoja. Ja paaosassa  oli kumminkin ruoka - sen laittaminen ja syominen ja seurustelu, kun ei kukaan onneksi niin tiukasti seurannut pelia koko ajan.

Peli alkoi illalla 18.30 itarannikon aikaa ja hehkutusohjelma alkoi jo puolilta paivin. Me kaytiin aamupaivalla kaupassa ostamassa viela jotain viime hetken hankintoja ja parkkipaikka oli ihan tungokseen asti taynna ja ostoskarryt lopussa. Iltapaivalla ei liikkeella sitten varmaan enaa ollut ketaan.

Grillaaminen sujui melkoisen talvisessa tunnelmassa, mutta meni ihan hyvin, kun ensin kaivettiin grilli lumen alta esiin.



Meilla grillattiin itsemarinoituja chicken wingseja ja ribseja. Chicken wingsit tuntuvat olevan suosituin Super Bowl ruoka - ainakin tarjouksista ja ravintoloiden menuista seka lehtien ruokajutuista ja Instagram-kuvista paatellen.



           Lisaksi meilla oli vahan vihanneksia parin dippikastikkeen kanssa, sitruunaisia broilerin    sisafileita ja dumplingeja, jotka tarjoiltiin kastikkeen kanssa, jossa oli vahan maapahkinavoita ja kevatsipulia. 

Tama innokas Patriots -fani odotti myos hyvin innokkaasti syomisen aloittamista. 









Tassa vaiheessa oltiin ribsit ja wingsit syoty - oli niin kova nalka, etta ei tullut kuvien ottaminen                     siina kohtaa mieleen. Lisaksi jaakaappiin jatettiin mm. guocamole ja salsa, koska paatettiin, etta nachot     viela taman kaiken lisaksi olisi ollut ehka kuitenkin liikaa. Eika ole kivaa, jos ruokaa jaa jokaista lajia paljon jaljelle. Oli meilla myos mm olutta ja viinia, mutta jostain syysta eivat paasseet kuviin talla kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti