tiistai 24. helmikuuta 2015

Bostonin venenäyttelyssä

Käväisimme lauantaina Bostonin venenäyttelyssä vähän fiilistelemässä kesää. Tässä muutamia kuvia veneistä, jotka maksoivat 850.000 - 1.100.000 dollaria. Aikamoisen hienoja, mutta myös järjettömän kalliita. Kivahan niitä on katsella kuitenkin.


























Mentiin messuille ajoissa jo paljon ennen puolta paivaa, niin siella sai aika valjasti kavella. Ei ollut tungosta. Messut tulivat jarjestajille varmasti kalliiksi, kun aloituspaivana viime sunnuntaina messut pidettiin suljettuna. Silloin kun oli jalleen kerran yksi taman talven pahoista lumimyrskyista ja mitkaan yleiset kulkuneuvot eivat kulkeneet - eika kylla varmaan pahemmin yksityisetkaan.







Sitten mentiin viela lounaalle Bostonin Seaportissa sijaitsevaan Legal Harborside ravintolaan. Sielta on ihanat nakoalat ja kesalla ravintolalla on ulkona koko ravintolan leveydelta terassi, jossa lampimalla ilmalla on mukava istuskella, jos vaan sattuu loytamaan vapaan poydan. Ravintolassa on kolme kerrosta, joista jokaisessa on erilainen ruokalista. Ylimmassa kolmannessa kerroksessa on sushi-ravintola, joka on oikeastaan enemman baari. Siella on myos kesaisin auki oleva terassi. Keskikerroksessa on enemman fine-dining ravintola, jota myos vuokrataan yksityistilaisuuksiin. Ja katutason kerroksesta saa ihania merenelavia - siella on myos osteribaari ja saa sielta myos sushia. Kokkien tyoskentelya voi samalla seurata, jos istuu esim. sushi-alueella.


Syotiin talla kertaa pelkat alkupalat, koska illalla viela oli tarkoitus grillata ja kellokin oli jo aika paljon. Minulla jalleen kerran simpukoita (steamers eli soft shell clams), jotka olivat nyt ihanan makuisessa valkoviini-timjami -liemessa. Ja miehella simpukkakeitto (clamchowder), joka on yksi Uuden Englannin perinneruoista. Siita on olemassa useita eri versioita, mutta keitto on useimmiten melkoisen paksu ja siihen laitetaan viela paalle oyster crackers. Itse kylla syon mieluiten keiton ilman noita crackereita.





-Terhi-










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti